[Dutch; Flemish] - Face of Death (A Zoe Prime Mystery—Book 1)

[Dutch; Flemish] - Face of Death (A Zoe Prime Mystery—Book 1)

Written by:
Blake Pierce
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
1
Narrator
1
Release Date
April 2020
Duration
8 hours 4 minutes
Summary
This recording has been digitally produced by DeepZen Limited, using a synthesized version of an audiobook narrator’s voice under license. DeepZen uses Emotive Speech Technology to create digital narrations that offer a similar listening experience to human narration.“A MEESTERWERK VAN THRILLER EN MYSTERIE. Blake Pierce heeft op een fantastische manier personages ontwikkeld die een psychologische kant hebben die zo wel beschreven is dat het lijkt alsof we in hun hoofd zitten, hun angsten volgen en hun successen toejuichen. Dit boek zit boordevol onverwachte wendingen en houdt je tot de laatste bladzijde wakker.”
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Eens Weg)

DOODSGEZICHT is boek #1 in een nieuwe FBI thriller-reeks door USA Today bestseller-auteur Blake Pierce, wiens #1 bestseller EENS WEG (Boek #1) (een gratis download) meer dan 1.000 vijfsterrenreviews heeft gekregen.

FBI Special Agent Zoe Prime heeft een zeldzame aandoening die haar ook een uniek talent geeft – ze ziet de wereld door de lens van getallen. De getallen kwellen haar, maken het haar moeilijk andere mensen te begrijpen, en hebben hun weerslag op haar mislukte romantische leven – maar tegelijkertijd laten ze haar patronen zien die geen enkele andere FBI-agent kan zien. Beschaamd houdt Zoe haar aandoening angstvallig geheim, bang dat haar collega’s erachter zullen komen.

Maar wanneer een seriemoordenaar in het Midwesten toeslaat, vrouwen wurgt op afgelegen plekken, en op het eerste oog met volstrekte willekeur, staat Zoe voor het eerst in haar loopbaan voor een volledig raadsel. Is er een patroon? Kan het zijn dat er helemaal geen patroon is?

Of is deze dader even geobsedeerd door nummers als zij?

In een zenuwslopende race tegen de klok moet Zoe in de duivelse huid kruipen van een dader die steeds een stap verder dan zij lijkt te zijn, en hem tegenhouden voor hij zijn volgende slachtoffer maakt. Tegelijkertijd worstelt ze met haar eigen demonen, die uiteindelijk een grotere bedreiging kunnen vormen.

DOODSGEZICHT, een thriller boordevol actie en spanning, is boek #1 in een meeslepende nieuwe reeks die je tot diep in de nacht blijft lezen.

Boek #2 en #3 in de reeks —MOORDGEZICHT en ANGSTGEZICHT — kunnen eveneens voorbesteld worden.
Reviews
Profile Avatar
Anonymous

not in english

[Dutch; Flemish] - Face of Death (A Zoe Prime Mystery—Book 1)
This title is due for release on April 2, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
[Dutch; Flemish] - Face of Death (A Zoe Prime Mystery—Book 1)
This title is due for release on April 2, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
[Dutch; Flemish] - Face of Death (A Zoe Prime Mystery—Book 1)
Please Log in and add this title to your wishlist.
[Dutch; Flemish] - Face of Death (A Zoe Prime Mystery—Book 1)

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$0.00
View Cart