[Dutch; Flemish] - If She Knew (A Kate Wise Mystery—Book 1)

[Dutch; Flemish] - If She Knew (A Kate Wise Mystery—Book 1)

Written by:
Blake Pierce
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
1
Narrator
1
Release Date
December 2021
Duration
7 hours 18 minutes
Summary
This recording has been digitally produced by DeepZen Limited, using a synthesized version of an audiobook narrator’s voice under license. DeepZen uses Emotive Speech Technology to create digital narrations that offer a similar listening experience to human narration. “EEN KANJER VAN EEN THRILLER EN MYSTERIE. De auteur leverde fantastisch werk af door de psychologische diepgang van haar personages zo waarheidsgetrouw te beschrijven dat het net is alsof we hun gedachten kunnen lezen, hun angsten kunnen meebeleven en hun successen kunnen meevieren. Vol verrassende wendingen houdt dit boek je tot het einde van de laatste pagina wakker.”
- Boek- en filmrecensies, Roberto Mattos (re Eens Weg)

WIST ZE MAAR (Een Kate Wise Mysterie) is boek # 1 uit de nieuwe psychologische thrillerreeks van de bestsellerauteur Blake Pierce wiens # 1 bestseller EENS WEG (boek # 1) meer dan 1.000 vijfsterrenrecensies ontving.

De 55-jarige alleenstaande - en pas gepensioneerde FBI-agent - Kate Wise wordt uit haar rustige voorstedelijke leventje gerukt wanneer de dochter van haar vriendin vermoord in haar woning wordt aangetroffen - en ze gevraagd wordt om te helpen.

Kate dacht dat ze de FBI achter zich had gelaten na 30 actieve jaren als topagent, gerespecteerd voor haar briljante geest, ruige straat skills en haar griezelige vermogen om seriemoordenaars op te sporen. Maar Kate krijgt, terwijl ze zich verveelt tijdens haar pensioen, op een kruispunt in haar leven, het verzoek van een vriendin dat ze niet kan weigeren.

Terwijl Kate op de moordenaar jaagt en er steeds meer dode lichamen opduiken, komt ze al snel terecht in de voorhoede van een klopjacht naar de moordenaar van schijnbaar gelukkig getrouwde huisvrouwen - en het wordt duidelijk dat er een seriemoordenaar deze rustige voorstad belaagt. Ze ontrafelt de geheimen van de buurt die ze liever niet zou horen en ontdekt dat niet alles is wat het lijkt in de modelstraten van deze nette buurt. Geconfronteerd met affaires en leugens ploetert Kate door de onderbuik van de stad om te voorkomen dat de moordenaar opnieuw toeslaat.

Maar deze moordenaar blijft haar steeds een stapje voor en Kate belandt hierdoor in een gevaarlijke situatie.

WIST ZE MAAR, een spannende thriller vol met actie is boek # 1 uit de meeslepende nieuwe serie waarmee je tot laat in de nacht de pagina's blijft omslaan.

Boek # 2 uit de KATE WISE MYSTERY serie is nu ook beschikbaar als pre-order.
[Dutch; Flemish] - If She Knew (A Kate Wise Mystery—Book 1)
This title is due for release on December 15, 2021.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
[Dutch; Flemish] - If She Knew (A Kate Wise Mystery—Book 1)
This title is due for release on December 15, 2021
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
[Dutch; Flemish] - If She Knew (A Kate Wise Mystery—Book 1)
Please Log in and add this title to your wishlist.
[Dutch; Flemish] - If She Knew (A Kate Wise Mystery—Book 1)

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$0.00
View Cart