[Turkish] - Zengin Baba Yoksul Baba

Written by:
Robert T. Kiyosaki
Narrated by:
Talha Sayar

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
November 2022
Duration
10 hours 2 minutes
Summary
Tüm zamanlarin en çok satan kisisel finans kitabidir!
New York Times, Business Week, Wall Street Journal ve USA Today`in en çok satanlar listelerinde en yukarilarda kalmis uluslararasi kitap! 51 dile çevrilen, 109 ülkede mevcut olan Zengin Baba Yoksul Baba dünya çapinda 32 milyon kopya satilmis ve Asya, Avustralya, Güney Amerika ve Avrupa'da en çok satan kitap listelerinde zirveye yerlesmistir.
Zengin Baba Yoksul Baba, Robert Kiyosaki`nin öz yoksul babasinin ve arkadasinin zengin babasinin para ve yatirimlarla ilgili konularda Robert`in düsüncelerini nasil degistirdikleri hakkinda bir hikayedir. Bu kitap, zengin olmak için yüksek bir gelir elde etmeniz gerektigi efsanesini yikmakta ve para için çalismak ile paranizin sizin için çalismasini saglamak arasindaki farki açiklamaktadir.
Zengin Baba Yoksul Baba adli sesli kitabinda Robert Kiyosaki`nin yardimiyla ögreneceksiniz:
? Neden zengin olmak için çok para kazanmaniz ve üstün yetenekli olmaniz gerekmez
? Neden “Çok çalisin ve iyi bir is bulun” gibi tavsiyeleri ise yaramaz
? Paranizin sizin için çalismasini saglayan ipuçlari
? Mali IQ ve finansal okur yazarlik hakkinda tüm bilgileri
? Basarinin önündeki en büyük engellerinden olan risk korkusunu nasil asmak
Robert Kiyosaki – bir girisimci, yatirimci ve egitimci, Rich Dad adli finansal-egitim sirketinin kurucusu, Zengin Baba Yoksul Baba ve Zengin Baba Finansal IQ'nuzu Artiriyor gibi en çok satan kitaplarin yazaridir. Zengin Baba Yoksul Baba adli kitabinda Kiyosaki, dünya çapinda milyonlarca insanin para hakkinda düsünme biçimine meydan okudu ve çok okuyucuya yasam kalitesini iyilestirme konusunda yardimci oldu.
Bonus!
Zengin Baba Yoksul Baba isimli sesli kitap için dosya ekini https://abp-publishing.com/dl/ABP_RichDad.pdf adli internet sitesinde bedavaya indirme firsatini kaçirmayin!
Original title: Rich Dad Poor Dad
Production Credits: © 2020, Alfa Basim Yayim Dagitim San. ve Tic. LTD. Sti.
(P) 2021 ABP Yayinevi
1 book added to cart
Subtotal
$9.95
View Cart