[Dutch; Flemish] - Makkelijk Tchechisch - Absolute beginner - Volume 1 van 3

Written by:
Lingo Wave
Narrated by:
Lingo Wave

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
July 2023
Duration
5 hours 23 minutes
Summary
We hebben onze nieuwe serie over het leren van Tchechisch opgesplitst in verschillende leerfasen. Begin met de 'Absolute Beginner' boeken, gevolgd door de 'Beginner' en 'Beginner met basiskennis' boeken. Vervolgens gaan we over naar de 'Gevorderden' serie, daarna testen en versterken we uw kennis met de 'Conversatie' serie.
Dit audioboek is verdeeld in 5 units. Hoewel het verschillende leerpatronen biedt en tegemoetkomt aan verschillende behoeften, richt dit audioboek zich op het verbeteren van uw vaardigheid om Tchechisch te begrijpen, te spreken en te onthouden. Het voorbeeld geeft u een voorproefje van wat u kunt verwachten.
In unit 1 hoort u Tchechisch waarbij iedere lettergreep zeer langzaam, duidelijk en met een herhaling wordt uitgesproken. Nog voordat elke zin wordt uitgesproken, hoort u de vertaling, zodat u altijd zult begrijpen wat er wordt gezegd.
Unit 2 richt zich speciaal op het verhogen van uw luistervaardigheid, waardoor u beter in staat bent om de discussie aan te gaan met een moedertaalspreker. Dit hoofdstuk vereist dat u zeer goed luistert naar de nuances in het Tchechisch.
Bij unit 3 zult u al merken dat u vooruitgang boekt in het spreken en begrijpen van Tchechisch. De gesproken vertaling wordt gevolgd door twee herhalingen in het Tchechisch, in een volledig natuurlijk tempo. Terwijl u leert om Tchechisch op natuurlijke wijze te leren, zullen de units 3 en 4 u helpen bij het onthouden van nieuwe woordenschat en volledige zinnen. In unit 5 kunt u zichzelf testen op hoeveel u hebt geleerd.
Onderwerpen in dit boek:
- Begroeten
- Persoonlijke informatie vragen
- Vragen naar mensen of dingen
- Praten over eten
- Praten over tijd en datum
- Praten over de locatie van dingen
- Dingen beschrijven
- Leuke en minder leuke dingen
- Praten over talent
- Praten over uiterlijk
- Praten over persoonlijkheid
- Praten over het weer
- Praten over het huis (kamers en meubels)
1 book added to cart
Subtotal
$9.99
View Cart