[Romanian] - Înțelepciunea unui Bullfrog: Leadership simplificat (dar nu ușor)

[Romanian] - Înțelepciunea unui Bullfrog: Leadership simplificat (dar nu ușor)

Written by:
William H. McRaven
Narrated by:
Alex Potocean
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
February 2024
Duration
3 hours 42 minutes
Summary
În 2011, când a preluat conducerea Comandamentului pentru Operațiuni Speciale al Statelor Unite, amiralul McRaven a fost onorat să primească distincția de „Bullfrog', acordată militarului SEAL cu cea mai mare vechime în serviciul activ. Când s-a pensionat în 2014, Mc Raven avea la activ 37 de ani ca Navy SEAL, conducând bărbați și femei la toate nivelurile comunității de operațiuni speciale. În următorii patru ani, el a ocupat funcția de rector al întregului Sistem de universități din Texas, cu cei 230 000 de studenți și 100 000 de cadre didactice și lucrători din domeniul sănătății.
Pe parcursul acestor patru decenii, amiralul McRaven s-a confruntat cu toate provocările imaginabile în materie de conducere, de la comandarea operațiunilor de luptă - inclusiv capturarea lui Saddam Hussein, salvarea căpitanului Phillips și raidul pentru Osama bin Laden.
Înțelepciunea unui bullfrog se bazează pe aceste experiențe și pe nenumărate altele din viața incredibilă a amiralului McRaven, inclusiv situații de criză, controverse de management, tranziții organizaționale și dileme etice, pentru a oferi cititorilor cele mai importante lecții de leadership pe care autorul le-a învățat de-a lungul deceniilor de serviciu militar.
Fiecare capitol oferă câte o parabolă asemănătoare cu cele din bestsellerul Fă-ți patul, bogată în informații precum cele prezentate în cartea sa de memorii Povești de pe mare, despre trăsăturile specifice de leadership necesare pentru a fi la înălțimea așteptărilor.
Înțelepciunea unui bullfrog este tratatul lucid al amiralului McRaven privind calitățile care îi separă pe conducătorii buni de cei cu adevărat extraordinari.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$10.00
View Cart